HockeyJapp


Igår var det ledig dag igen. Åkte till Ljusne på träningsmatch. AIK stod för motståndet och nog blev det en träningsmatch allt. AIK var riktigt, riktigt bra och vann matchen med 4-0.

aik-valbo

Inatt föll snön och det har varit riktigt kallt. Inte alls vad vi är van vid. Tex och jag tog en promenad efter jobbet. Vi pulsade runt och vinden piskade i ansiktet. Kändes som minus 15 men det var bara minus 5.

Åkte till Nickback på U16 match. Valbo mötte Leksand och Valbo vann med 7-0. Hade sån jäkla lust att köpa en hockeyjapp men jag gjorde inte det. Tog bara en kopp kaffe och nu känner jag mig väldigt nöjd med det 😊

hockeyjapp

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.