Lukten av makaroner och Oopsies


Dagarna rullar på och jag är inne på min tredje och sista vecka med att jobba 2 timmar per dag. Nästa vecka blir det halvtid och herregud, hur ska jag hinna med allt med mina nya vanor? Antar att morgon-TV går bort 😋

Det är dessutom bara 3 dagar kvar med dieten. Men fatta att lukten av kokta makaroner kan vara så fantastisk. Helt sjukt och jag som inte är så förtjust i frukt njuter varje sekund när jag äter den 😂

På lördag ska jag testa att göra Oopsies, ser i alla fall gott ut och känns lite nyttigare än mackor. Jag älskar allt som är degigt, pajdeg, smördeg, mjukmackor, scones. Tror det delvis är det som parkerat sig runt min midja 😀

Nån som smakat Oopsies? 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.