Ostyrigt och vilodag


Igår körde jag tantpass på förmiddan och jobbade på eftermiddagen. Går ju galant och på kvällen gjorde jag ett riktigt ryck i tvättstugan. Måste erkänna att den sysslan har varit dåligt prioriterad det senaste halvåret. 

Idag har jag inte gjort många knop men man måste ta sig en vilodag ibland. Dock jäkligt tråkigt att liksom bara sitta i soffan och slöa. Såg första avsnittet av Vår tid är nu och det var ju lika bra som de tidigare. 

Men OK, jag har  inte suttit hela dagen. Åkte till stan med Malin 💕 men alltså kolla in min frilla 😀 helt ostyrigt och det är konstiga fnorkar i luggen som står åt olika håll. 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.