Halvårskontroll nr. 3


Jag tycker nyss jag var på halvårskontroll nr. 2 men det var i början av maj och idag var det dags för nr. 3

Känns bra att gå dit och bli kontrollerad. Lite som att åka till besiktningen med bilen 😊

Precis som förra gången frågade läkaren hur jag mådde och klämde ordentligt och kände på hals, nyckelben, bröst (även där jag inte har nåt), under armar, mage och fotleder. Jäkligt skönt att han inte kände nåt konstigt 👌

Inför besöket hade jag lämnat blodprover och alla såg bra ut men värdet för vita blodkroppar var lite lågt så jag ska lämna ett nytt blodprov om några veckor. Det var lika när jag var där i maj, fick en tvåa på det 😁

Hade noll och ingen lust att åka på träning ikväll men jag var inte ensam. Milla hade inte heller nån lust men har man bokat är det bara att masa sig iväg och det gick ju hur bra som helst. Vi är så bra hon och jag 😍

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.