Förmån


Den här veckan har ju rusat som vanligt. 

I måndags hade jag tjejerna här så det blev ingen träning och jag var fortfarande lite snorig så det var nog bra med en extra dag vila. 

I tisdags blev det ingen simning då Git har en akut skada i ryggen, hoppas verkligen inte att hon blir långtidsskadad  😐 Men träning blev det ändå för Milla och jag åkte till gymmet 💪

Å idag har jag haft tjejerna igen. Det är verkligen en förmån att få låna dom små ibland. Efter mat, lek och saga sov dom sött i soffan med mig. Hade tänkt ta med dom på Antons match mot Brynäs men matchen spelades i B-hallen. Hur man nu kan lägga en sån match i en sån skithall.

mysigt 🥰 🥰

Här kan du läsa om Gräddfil och hemgång i min Story.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.