Två ljus


Hade alarmet på 08:30 i morse. Har inte en susning om att klockan ringde. Jag var nog långt bort i en dröm. Fattade ingenting när Tex kom och sa till mig att jag måste kliva upp. Så gick det en stund till utan att jag kom upp så då ringde han och väckte mig istället 🤣

Åkte till stan och träffade Katta en stund innan vi åkte på kalas hos Alve. Efter skönsång och hurrande fick han blåsa ut två ljus 😍

Gott fika och idag lyxade jag till och åt både tårta och chokladbollar.

Imorgon blir det tidigt alarm då vi åker till Grums på bortamatch. Bussen från Nickback går 06:30 😴

HÄR kan du läsa om Hur mår jag? i min Story.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.