I´m alive

Dagarna har gått i ett men jag lever. Jag har nog inte suttit i soffan på hela helgen. I fredags flängde jag fram och tillbaka och väl hemma vid 20:30 började jag städa 😮

Lördag morgon tog vi spelarbussen till Bålsta på hockeycup. Sista hockeysammankomsten för säsongen. Kommer sakna!

Tyvärr hamnade killarna i en tuff grupp och missade semi med ett mål i målskillnad. Det blev match om 5:e – 6:e plats och killarna vann den matchen med 10-0 och kom alltså femma. Killarna var lika glada ändå och fick ju ändå avsluta med en storvinst.

En otroligt fin hejaklack i Valbotröjor. Tröjorna luktade gammalt omklädningsrum, Urk!

Väl hemma på NickBack fick Anton, Edvin, Fabian och André för sig att friåka vilket dom också gjorde i 2 timmar. Hur man nu kan ha energi till det?

Söndag morgon var vi återigen uppe med tuppen men denna gång för innebandy DM på Nynäs. 3 matcher och däremellan spelade Malin fotbollsmatch. Alla 4 matcher slutade med vinst.

Så var det helt plötsligt söndag kväll och idag en trökig måndag. Snart är det påsklov, åh vad jag längtar!

1 reaktion på ”I´m alive”

  1. Det låter som att det blir svårt att hinna med att andas i ditt tempo!! Andreas och jag har helt olika uppfattning om lukten i omklädningsrum… Jag håller med Dig att det luktar Urk, han bara lyser upp och säger ”Yes, vad härligt…”, undrar vilka minnen som sitter i den lukten???
    Kram till er alla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *