STOR vinst mot Brynäs

Idag var det då dags för helgens andra hockeymatch. Jag tog en promenad till Sportis för att se Valbo möta Brynäs. Idag var det bara 02:or som spelade…… och vilket spel. Dom är så duktiga. Anton som stod i mål idag tyckte dock att det blev ”lite” tråkigt eftersom han inte fick så många skott på sig.

2009-03-08

 Matchen slutade 20-3 till Valbo och jag tyckte nästan lite synd om Brynäs killarna.

”Hockeymorsorna” satt på läktaren och killarna gjorde en segerhög efter matchen. (Anton låg underst i högen)

2009-03-081

Nästa helg är det Hockeyns dag då alla finaler går för ungdomslagen. Alla barn födda -02 ska spela uppvisningsmatcher och det blir den sista matchen för säsongen (tror jag).

4 reaktioner på ”STOR vinst mot Brynäs”

  1. Vad roligt att ni vill komma!
    Vi har inte fått tiderna än för det ska lottas. Jag hojtar så fort jag vet 🙂
    Kram E

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *