Längtar efter våren

Hela den här veckan har jag känt mig pessig och trött.
I måndags var det flera plusgrader och snön smälte…..
Så blir det tisdag och snön ska vräka ner igen. Jag fick sopa av bilen och skrapa rutorna när jag skulle hem från jobbet. Tror du jag hade några vantar? Nej…… fingrarna var som ispinnar.
Jag längtar till vår, sommar och semester! Nu räcker det med vinter.

imgp24321

Här är en bild från Gavleån vid spikfabriken när vi är och fiskar. En riktigt varm sommardag!

Igår morse vaknade Anton med feber. Han pendlar mellan 37-38 och hostar. Hoppas bara att han piggar på sig till lördag när det är dags för match igen. Mormor, morfar, moster Lena, Elin & Ida ska ju komma och titta 🙂 Han tog i alla fall på sig hockeyutrustningen nu på kvällen och gick ner i källaren en sväng och det är ett Gott Tecken!

bas_3808

Här är en härlig bild på Anton och Tigern från Brynäs familjedag på Läkerol Arena

1 reaktion på ”Längtar efter våren”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *