Sköna fredag

Efter jobbet åkte jag ner till Saneringen och hälsade på mina gamla arbetskamrater och vänner. Känns som om det är minst 10 år sedan jag slutade fast det ”bara” är 4. Det är många ansikten och namn jag inte känner igen. Det är i alla fall kul att komma dit samtidigt som det blir en konstig känsla. Jag saknar absolut inte jobbet men jag kan sakna alla som jobbar där och lokalerna. Det måste vara stans finanste lokaler. Kanske inte riktigt men nära på. På mitt jobb har vi SÅ trista lokaler i värsta 80-90 tals stil med aprikosa väggar och bruna lister och dörrar. Till årsskiftet ska vi byta lokaler om vi nu hittar några och då hoppas jag på nya, ljusa, fräscha lokaler.

Väl hemma lagade jag mat, köttfärssås och spagetti. Anton gillade inte maten men han tycker allting smakar konstigt nu när han är sjuk. Han har fortfarande feber och hosta. Han har klagat att det gör ont i öronen oxå. Efter maten tog jag mig en lur på soffan. Riktigt skönt!

Vid 6 fick Anton följa med mig till innebandyträningen för att pricka av alla barn som var närvarande. Han orkade inte länge och ville åka hem.

Tex, Soppis och Anton ska kolla på Leksandsmatchen. Jag får väl traska upp i sovrummet och titta på Let´s dance.

untitled

1 reaktion på ”Sköna fredag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *