I mitt nästa liv

Idag har Jimmy (på jobbet) och jag varit i Stockholm på IT Companiet/SAP kunddag.
Vi fick lite info om nyheter och förbättringar i kommande version av vårt affärssystem SAP samt lite info om olika add-ons som finns till programmet. Dagen avslutades med en jättegod buffé.

Kunddagen var i Solna så vi åkte tunnelbana dit. Om Jimmy fått bestämma vilken tunnelbana vi skulle åka hade vi hamnat i Kungsträdgården och inte i Solna 🙂 När vi skulle hem frågade jag honom när vi åkte ner för rulltrappan till tunnelbanestationen vilken sida vi skulle kliva på. -Ja till höger, svarar han. Hade vi gjort det hade vi hamnat i Akalla eller Hjulsta. Väl framme på Centralen läser han på skylten och säger att vi ska till spår 5. Öh, hur menar du nu? undrar jag för vi skulle åka från spår 17A. Då läste han på ankommande tåg från Gävle. Jag insåg att jag har ganska bra koll på var jag ska och hur jag ska ta mig dit så i mitt nästa liv ska jag nog bli reseledare 🙂 Tex brukar alltid kalla mig reseledarn när vi är ute.

tunnelbana

3 reaktioner på ”I mitt nästa liv”

  1. Hahaha….det var bra och roligt berättat! Jag skrattade. Jo, du skulle nog passa mycket bra som reseledare.

    Kram Lena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.