Men hur lätt är det?

Idag blev jag bara tvungen att bestämma var skåpen ska sitta eftersom jag måste bestämma var jag vill ha lampor och vägguttag. Hur lätt är det? Tänka sig nånting som man inte har och inte kan ta på.
Det blev till att surfa och titta och tänka. Tex blir lite irriterad på mig eftersom jag aldrig bestämmer mig och jag blir lite stressad när han blir irri.

Tex åkte i alla fall iväg på biljard och Milla kom till mig. Vi ses alldeles för sällan och tiden går så himla fort när vi väl träffas. Vi pratar desto oftare i telefonen och då blir det mååååånga timmar 🙂
Milla fick hjälpa mig att titta och nu har jag bestämt mig. Jag har ju 3 Camilla-kompisar nu och det var Camilla O som var här (hi hi)
Jag har gjort en ritning på väggen – var skåpen ska stå, spegeln, uttag och lampa. Jag ska inte ändra mig fler gånger så jag hoppas Larsson blir nöjd med ritningen.

Imorse var jag SÅ trött och det kändes helt fel för det var ju inte riktigt ljust ute när klockan ringde. Sen måste man ju ändå säga att -Egenligen så var ju klockan bara 5…….

velig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *