Påsklov

Nu är det påsklov för barnen. Skönt för dom men jag önskar att jag oxå fick ha lov. Det blir ju långledigt till helgen i alla fall.

Anton har sovit hos Wilmer sen i lördags….. han har då inget behov av vare sig mig eller pappa.
Idag tog jag med mig Malin och åkte till C&M så jag fick träffa honom en stund 🙂
Jag fick ta med lite kläder och hans cykel, det blev ju några fler nätter än planerat.

Anton tappade sin femte tand i torsdags när han åt ett äpple på skolan. Först glömde han kvar tanden på skolan och på fredagen var den spårlöst borta. Dom letade febrilt efter tanden och skulle skriva ett brev till tandfen och förklara men det var Tex som tagit hem den. Tur det! Tanden blev kvarglömd i Tex ficka tills på lördag men då åkte den ner i ett glas vatten. Anton var väldigt snabb att fråga mig idag om det blivit nån peng – hihi – Tänk vilket minne dom har ändå.

tand

Malin har varit med sin kompis Frida. Dom åkte in till stan och gick på bio.

bedtime stories

Själv har jag gjort ett ryck i tvättstugan, tvättat och strykit lite. Många prioriterar bort strykningen men jag har SÅ svårt för det. Jag gillar inte skrynkliga kläder och det tar mycket plats i garderoben. Måste ha blivit påverkad av mamma 🙂 Jag manglar alla lakan oxå, jag vet det låter helt vansinnigt men det är väldigt skönt att krypa ner i en säng med släta lakan. Det kunde jag väl aldrig tro när jag var tjugo 🙂

stryka

Jag har placerat min blogg i Valbobloggkartan.se!

1 reaktion på ”Påsklov”

  1. Ojojoj, du vet det där med äpplen och päronträd, eller som Carro säger sådan dotter sådan mor!
    Det är det skönaste som finns att nyduschad krypa ner mellan nymanglade lakan!!
    Glad påsk på er alla !

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *