Naglar och kvällskul

Idag har vi roat oss med att ta bort golvet uppe i hallen. Första lagret laminat var ju ingen konst. Under laminaten låg en ”fin” gul matta från 1976. När Tex tog bort plastmattan satt ett gammalt, äckligt, hårigt lager kvar på golvet. Det var ju bara att skrapa. Tack min gud att det bara var den lilla biten som vi behövde göra det på, det var riktigt jobbigt, både för ryggen, armar och händer.

Barnen ville oxå vara med och hjälpen var välkommen.

Observera den fina målade väggen 🙂 På Äntligen Hemma beskrev dom denna färg som kaskadspya-färg. Den ska vi inte ha kvar…. väggen kommer att målas vit så fort badrummet är färdigt.

Mina naglar målade jag häromdagen. Tyckte själv att jag var så noga och målade fint. Idag blev dom dock lite kantstötta efter golvskrapningen. Det får bli till att måla på lite till så är dom snart fina igen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *