Hua, vad skakig jag blev…

Idag åkte jag som vanligt påfarten upp på E4 när jag åkte hem från jobbet. Jag hade 3 bilar framför och dom körde så himla sakta. Väl uppe på E4:an kör bil 2 och 3 framför mig om bil 1 som körde så sakta. Jag hann inte om och förbi förrän 3 st stora bitar från ett skärmtak flyger av från bilen. Jag fick tvärnita och bara hoppas på att bilarna bakom inte skulle köra in i arslet på mig samtidigt som jag såg skärmtaken flyga i luften framför mig. Det var en riktigt jobbig känsla och jag blev alldeles skakis.
Det kom bilar i vänster körfält hela tiden så jag fick vänta en stund innan jag kunde åka iväg. Dårarna som körde bilen med skärmtaken – en dam och herre modell äldre for ur bilen och ”jagade” sina skärmar.
Tur att det hela gick bra i alla fall, det kunde gått riktigt illa.

scared

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *