Shopping på arbetstid

Idag när vi kom till jobbet ”låg servern nere”. I princip allt arbete jag gör – gör jag i vårt affärssystem. Jag hade alltså ingenting att göra.

Efter fika vid 9 sa jag till att jag skulle dra till Biltema och Jula en sväng. Nicke ville oxå hänga på. Sagt och gjort, vi tog min lilla lila och åkte iväg.

Biltema var stort men lite tomt på nåt sätt. Högt som sjutton i tak, jag hade fått för mig att det skulle vara 2 våningar men det var det inte. Jag köpte i alla fall en hink väggfärg så vi kan börja måla trappen/hallen uppe. På Jula var det jättelånga köer så vi tittade bara och gick sen ut igen.

Jag ville in på Citygross oxå men Nicke muttrade lite och tyckte att det räckte. -Sitt i bilen och vänta då….. haha, det gjorde han inte men vi gick inte in på Citygross heller för det öppnade inte förrän kl 17:00. När jag åkte förbi Citygross vid 16:15 stod det en hel drös med människor utanför och bara väntade på att dom skulle öppna. Jag bara undrar…. Hur orkar man det?

shopping

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.