Polaroid Fit-over

Jag har gått och funderat över mina brillor ett tag….. Mina glas är gjort av easyview och på dom kan man inte ha så glasen tonar sig själva. Nu har jag linser när jag vill ha solbrillor, lite jobbigt. Jag tänkte väl att jag skulle köpa ett par solbrillor med styrka men då måste man ju krångla och byta brillor. Det sista alternativet var ju clip-on men hur snyggt är det? Jag åkte i alla fall till Synsam efter jobbet och fick klart för mig att clip-on inte heller passar på mina brillor eftersom jag inte har båge runt om….
Då visar hon mig ett par Fit-over, ett par solbrillor som man sätter på sina egna brillor. Tyvärr hade hon bara en sort kvar och dom var för stora för mig.
Jag rusade över gatan och in på Specsavers. Där hade dom och jag köpte ett par direkt. Som hittat 425 spänn – på erbjudande. Jag är SÅ himla nöjd.
Kommer sen hem och Tex tittar på mig som om han undrade vad jag ville. -Men ser du inte mina nya brillor? -Dom har du väl haft förr? Så tog jag av dom och han såg att mina vanliga glasögon var under.
COOLT! Jag gillar dom 🙂

3 reaktioner på ”Polaroid Fit-over”

 1. Hej Ewa !

  söker någon som använder just easyview. Jag tycker det låter lite konstigt att de skulle funka bra. Själv behöver jag egentligen terminalglasögon, men optikern rekommenderar easy view. Naturligtvis till betydligt högre kostnad. 3000….extra
  vet inte om det är värt pengarna?
  är du nöjd?
  funkar de bra på alla avstånd?
  tog det lång tid att vänja sig?

  /Martin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *