Sara

Idag fick Sara sitt efterlängtade körkort 🙂 och vi fick en till som kan skjutsa och hämta *fniss*
Grattiskramar från oss!

Anton spelade match på Åbyvallen, förlorade med 4-2 och Malin spelade match på Sportis mot GIF. Dom förlorade oxå, 1-5. Blev lite snärjigt med tiden så jag fick se Antons första halvlek och sen hojade jag iväg till Sportis.

Typiskt att allt ska krocka. Imorgon har Anton Öppet hus på skolan och naturligtvis har Malin oxå det. Skolavslutningarna krockar oxå i år. Det blir Antons första avslutning och Malins ”sista”, i alla fall som jag får vara med på. Anton slängde ur sig en kommentar om avslutningen när vi var på fotbollen.
-Jag måste sjunga i kyrkan….
(ni kan ju föreställa er hur han lät när han sa det)
Det är ju liksom inte hans grej, men det blir nog bra.

För övrigt har jag försökt få ordning på designen men det tar så lång tid.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.