Ensam

Idag blev Anton hämtad av Rasmus mamma Mia. Dom skulle åka till Rörberg och titta på cross. Kul för dom men jag är glad att jag slipper höra motorljudet.

Malin är hos pappa Danne i helgen och Tex spelar biljard på Interpool. Jag skjutsade honom dit och åkte vidare till ma & pa. Där fick jag en god lunch – uträknat? Pappa tittade på min bil som låter lite sådär och konstaterade att jag måste byta stötdämpare. Bilar är bra, datorer oxå så länge dom fungerar.

Väl hemma igen satte jag mig på altanen i solen, som faktiskt lyste en stund och lyssnade på ljudbok. Jag slumrade såklart och har ingen aning om vad som hänt så jag måste lyssna om igen.  Bra sömnpiller ifall man har svårt att sova.

Alex tittar på Valbomatch – damlaget och Macke jobbar.

Skönt att vara ensam ibland men absolut inget jag vill vara varje dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *