Kapet känns inte lika bra idag

Igår kände jag mig mycket nöjd efter skoinköpet….. idag är jag inte fullt lika nöjd då jag har skavsår både här och där, tom. på en tå. Ja, ja det är bara att hoppas att det går över men det är INTE skönt kan jag säga.

Idag har jag hunnit besöka  naprapat Josefin. Det knakar lite mysko i svanken och axeln så jag kände att det var dags att gå dit. Hon tyckte inte jag var svag i ryggen 🙂  men jag var lite osmidig… ha ha
Nej hon sa inte så uttryckligen men hon tyckte jag skulle träna rörelse och inte styrka.
Inte är väl jag osmidig som har ca 1,5 dec kvar ner till golvet om jag står så här?!?

stelMamma 67 år klarar minsann av det så nu blir det till att stretcha.

StudioQ har jag oxå varit till. Det är alltid lika skönt att gå dit och sätta sig och bara bli ompysslad. Nu är naglarna fina så jag måste se till att måla på dom lite. Det blir nog svart 🙂

1 reaktion på ”Kapet känns inte lika bra idag”

  1. Jag kan rekommendera Compeed, skavsårsplåster..
    Inte vet jag men jag har aldrig kommit ner till golvet när jag står så där. Min mamma som är 72 har handflatorna i… Jag tror det hoppar över en generation!
    Ge inte upp! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *