Shopaholic

Egentligen ska jag inte skriva vad vi nu köpt. Mamma tycker att vi handlar jämt och jag måste vara en shopaholic. Ibland köper jag bra saker och ibland mindre bra men mamma och syrran får mycket från oss så dom är nog nöjda med att det är så 🙂

Marcus och Sara delar en 90 cm säng när dom sover här. Lite trångt, svettigt och varmt. På slutet har dom sovit på soffan…. hmm… det har inte känts vidare bra så vi har funderat länge och väl på en bäddsoffa.

Vi har tittat på Coop, Ikea och Mio men inte hittat nån som passat vidare bra. I helgen när regnet öste ner och det inte fanns så mycket att göra satt vi vid varsin dator och letade på nätet. Vi hittade en på JYSK. Jag gillar verkligen inte JYSK men ibland får man ju bara bita ihop och se det man ska ha och inte det ugly namnet JYSK.

Dom hade naturligtvis en på REA! Lena fattar inte hur jag lyckas…. men igår var sista dagen med det priset så trots att regnet öste ner så var det bara att åka dit. Kollit var ju exakt hur stort som helst så det fanns ingen chans att vi skulle få med oss den hem trots att vi har en stor bil. Vi betalade och fick hämta den som idag.

Tex åkte till ma och pa för att hämta släpvagnen och sen vidare till ugly JYSK för att hämta bäddsoffan med Alex hjälp. För att få ner soffan i källaren fick dom skruva ner alla räcken i trappan och skruva isär soffan för att få ner den. När jag kom hem från jobbet stod den så fint där nere och alla räcken till trappan satt på plats.

Ni skulle ha sett blicken på Tex när jag ställer frågan

Varför knäppte ni inte några kort?

Ha ha ja vad säger man? Jag skulle nog ha varit tyst för det tog dom 2 timmar att få dit den.

4 reaktioner på ”Shopaholic”

  1. det var nog läge för lite mer tillbakadragande, kan tänka att humöret inte var på topp för Tex 😛

  2. Hej!

    Kul att de fått en ny soffa. Skrattade när jag såg din kommentar om de hade knäppt några kort. Vilka veckor åker ni till Tunisien? Tänkte jag o Eric kunde komma o häls på. Vi har semester 27,28,29.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.