Dag 3 – El Mouradi Djerba

Delfiner

Vi tog en tur med en katamaran och åkte rätt ut på havet för att få se delfiner. Inte för att vi hade några större förhoppningar om att få se delfinerna men det kunde ju vara kul med en båttur.

Väl ute på havet blåste dom till i en visselpipa och vips så fick vi se flera stycken. Det var riktigt coolt! Dom simmade precis bredvid båten. Det var däremot inte världens enklaste att hinna få med dom på bild när dom hoppade men en bild blev riktigt OK i alla fall.

4 reaktioner på ”Dag 3 – El Mouradi Djerba”

 1. hej…
  hade ni det bra på resan?
  ska själv åka den 18/8 och känner mig både exalterad och nervös.
  Har hört både gott och ont om djerba.
  Hur var priserna där nere?
  Var roligt att höra att ni fick se delfiner, det skulle jag också vilja göra när jag är därnere.

  om du har tid och lust så skulle jag bli glad om du ville maila mig, om du har någon rekomendation osv =) svårt att hitta fakta som är rätt ny.
  p.louise@hotmail.com

  MVH Louise

 2. Hej! Jag har tänkt åka till detta hotell i maj och jag undrar om hotellet är bra och maten. Tänkte stanna 2 veckor så jag vill vara säker på att det är bra. Har läst både positivt och negativt om det. Har 4st barn med mig. Tog ni några sprutor?
  Jättetacksam för svar! Mvh Sofia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *