Ny frilla 12


Idag drog jag från jobbet ner till Drottningsalongen. Förra veckan fick jag för mig att jag skulle klippa håret och idag var det dags.

Velade fram och tillbaka hur jag skulle göra. Vet ju med mig själv att jag trivs bäst i långt hår men å andra sidan är det väldigt tråkigt att se likadan ut jämt. Ju längre håret är ju mer går man runt i en tråkig tofs.

Jag kapade en hel del kan jag säga, känns lite ovant och Alex kommentar var -Men Ewa, vad har du gjort? Det är inte du! fast han tyckte det blev fint ändå.

Nu har jag platt hår på bilderna så jag får väl lägga ut nya när det är lockigt.

Jag stod här i hallen och försökte knäppa på mig själv och det gick ju mindre bra. Alex ropade nerifrån källaren -Knäpper du kort nu? Ha ha ja och det går inte så bra. Tur han kom upp och hjälpte mig.

Så, vad tycks? Ärligt!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 tankar om “Ny frilla