Sommarkväll och håret

Nja, jag vet inte om det kommer ut en bild i lockig modell. Fick höra idag att jag såg 5 år äldre ut när det var lockigt. Ha, ha

Jag tvättade håret när jag kom hem och skulle platta det med min urkassa värdelösa plattång. Det blev inte alls bra och Milla & jag som skulle på sommarkväll…    Jag sprang in hos henne innan vi åkte så fick hon platta det med sin nya super plattång.

Det blev ju kanon! Hon frågade om jag skulle ha nån hårspray men nej svarar jag mitt pucko. Det behövs inte….. säkert, jag fick gå in på Åhléns och köpa mig en hårspray. Typiskt mig!

Vi gick runt där på stan med alla ungdomar och insåg att vi är för gamla för det där och inte har vi några kompisar heller :mrgreen: Helt otroligt, hela stan är full med folk och hur många känner man???

Till sist måste jag berätta att jag fick ett mail……….. från postkodlotteriet. Jag som gnällt att jag ALDRIG vinner och inte kan jag gå ur eländet heller för tänk om alla grannar skulle stå där på gatan och jubla. Det skulle jag inte fixa så jag har vackert forsatt vara med i (skitlotteriet) men så kom det

Grattis Ewa

I PostkodLotteriets senaste månadsdragning vann bland annat ditt postnummer. Det betyder att du har vunnit 150 kr per lott! Pengarna betalas ut i mitten av nästa månad.Kanske inte så stor vinst, men man brukar säga att ofta banar småvinsterna väg för de riktigt stora. Vi hoppas att det blir så i ditt fall och önskar dig stort lycka till i kommande dragningar!
För mer spännande nyheter från PostkodLotteriet klicka här!Med vänlig hälsning
Peter Gerlich
Chef Kundservice, PostkodLotteriet   

Man får väl hoppas att vinsten blir större nästa gång 😛

2 reaktioner på ”Sommarkväll och håret”

  1. Apropå nya frisyren. Väldigt många kommentarer.
    Men vad tycker Tex om den?
    Det har vi inte hört nåt om.
    Kram mamma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *