El Mouradi Djerba

Gömma/leta nyckel

Vi hade 3 rumsnycklar att hålla reda på. Varje nyckel hade en jättestor nyckelbricka, typ 4 x 6 cm med rumsnumret på.

En dag bara försvann vår nyckel 🙄
Vi letade igenom vår svarta strandväska men nej där var den inte. Efter mycket om och men kom vi fram till att Marcus hade nyckeln sist och han sa bestämt att han lagt tillbaka den i vår svarta väska.

Hade jag tappat nyckeln? Hade Macke glömt den på rummet?

Men herregud! Tex och jag fick traska iväg till receptionen och be dom öppna vårt rum och kolla om nyckeln låg där. Nej, det låg ingen nyckel där. Tillbaka till receptionen och frågade -Vad gör vi nu? Hon tyckte vi skulle leta vidare för en ny nyckel kostade 30 dinar (ca 200 kr)

Tillbaka till stranden och letade i Saras påse och Alex väska men nej den fanns inte där. Jag lovar att vi letade igenom alla väskor/påsar säkert 4 ggr. Vi gick igenom sanden runt alla solstolar men nyckeln var borta och Macke sa envist och bestämt att han lagt den i vår svarta väska.

Till slut var jag bara tvungen att gå igenom Sara och Mackes påse själv och vad ligger i påsen? Vår nyckel 😛

Undrar just hur nyckeln hoppade från vår svarta väska till Macke och Saras påse och hur lyckades nyckeln gömma sig i påsen?

1 reaktion på ”El Mouradi Djerba”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *