Packa

Jag måste vara absolut sämst på att packa.

Jag har haft hela dagen på mig men jag solade en stund, åkte till Köpis, lagade mat, ja det är sant! Vi åt lasagne och det är min maträtt att laga. 🙂 Milla och barnen var här på eftermiddagen och åt med oss. Efter det åkte vi iväg till Kastvallen och kollade på Huge-Valbo som slutade 1-1. Väl hemma igen var klockan över 9…..

Tex och Anton har packat färdigt men inte jag…. och nu bloggar jag

04:30 hämtar vi Fridas mamma Tina och pappa Janne. Dom åker med oss till Arlanda men deras flyg går en timme senare än vårt.

Det löser sig!

När vi åkte hem från Kastvallen idag såg Anton SAS stora reklamskyltar som sitter efter vägarna. Jag talade om att vi ska flyga med SAS imorgon. Då säger den lille mannen (som snappar upp allt) -SAS plan har störtat en gång. -Jasså! säger jag -Ja det såg jag på nyheterna. Ja vad säger man?

1 reaktion på ”Packa”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *