Converse

Malin köpte ett par röda converse i London. Jag drog mitt VISA, knappade koden och sen hängde kassan upp sig 😕

Det kom ut ett kvitto som sa att köpet var avbrutet så jag fick dra kortet igen. Tjejen i kassan som hette DJ var jättetrevlig och talade om att om det blir några problem är det bara att komma tillbaka. Jag förklarade att vi skulle flyga hem till Sverige samma dag. Hon gav mig båda kvittona och skrev ner e-mail adress och kontaktuppgifter ifall det skulle krångla.

Väl hemma hade summan naturligtvis dragits 2 ggr. Jag skickade ett mail och berättade vad som skett och idag fick jag svar av en Anthony som kollat med deras Accounts Department och fått bekräftat att det dragits dubbelt. Han bad så mycket om ursäkt och pengarna kommer att sättas tillbaka på mitt konto 🙂

2 reaktioner på ”Converse”

  1. Billiga skor det där Ewa!! På Primark blev det minsann inga fel.. Bra affär det.. Tur att det ordnade sig! Vi hade i alla fall otroligt trevligt i London och med er också!!!

    // Tina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.