Helkväll på Åbyvallen

Första arbetsdagen är avklarad och det gick både fort och bra. Sara åkte med mig till jobbet imorse, både hon och jag satt mest och gäspade i bilen. Det var inte varmt och jag skruvade faktiskt på värmen i bilen 😕

Kanske att man kommer att få lite ordning på vardagen nu när man börjat jobba igen. Hade noll koll på att Malin skulle vara ledare på fotbollsskolan idag. Tur jag kollade hemsidan, hon fick springa med mackan i handen.

Wilmer och Anton tycker det är väldigt kul att cykla själva utanför gården. Idag frågade dom om dom fick cykla iväg till Åbyvallen och kolla på fotbollsskolan. -Ja gör det….. efter en stund kom dom tillbaka och frågade om dom kunde få lite pengar och handla i cafeterian. -Ja, ni kan väl få en varsin krona och köpa en klubba.

Jag hörde hur Anton skramlade med sina småpengar och jag frågade vad han tog med sig. -En krona blev han svar. -Ja men ni måste ta 2 så ni får en var. -Ja, ja…

Jag gick till Åbyvallen och såg dom 2 små filurerna springa med varsin påse! Det var minsann ingen enkronas-klubba utan en 10 kronors-påse :mrgreen: Imorgon börjar skolan så då får det bli ordning och reda.

Vi tittade på Alex när han spelade match med B-laget. Vi gick efter 70 minuter och då stod det 2-0 till Valbo. Både målen gjorde Alex 🙂

Det var rått, mörkt och lite kallt, hua, är hösten här nu?

2 reaktioner på ”Helkväll på Åbyvallen”

  1. Ha ha. Vilka busungar. Wilmer var törstig nyss o trodde han skulle få läsk. Men vi sa nej. Ja nu ska det bli skönt med vardag igen o lite ordning. 🙂

  2. ja det där med att ta pengar själva har man ju blivit lurad på haha Ja riktigt skönt att komma in i rutinerna igen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *