Tanka bilen

Igår när jag åkte hem från jobbet började tanklampan blinka precis när jag är framme vid Statoil Haga. Lägligt, eller hur? men tror ni jag svängde in och tankade? Nej, för fy vad jobbigt det är att tanka.

Hur jobbigt var det då inte imorse när jag bara var tvungen att göra det 😕 Kallt var det oxå, jag hade bara kjol och top på mig. Brrr! 10 grader… jag huttrade som sjutton och tänkte nästan tanka halvtank så det skulle gå fortare men bet ihop och fyllde hela tanken. Om jag inte gjort det skulle jag ju få göra om det om en vecka, nu klarar jag mig i 2 veckor 🙂

Jag kommer ihåg när jag var liten och mamma tankade på macken som låg vid Hemköp. Då kom en från personalen ut och tankade åt henne. Fatta vilken service! Det skulle jag lätt kunna betala för 🙂

3 reaktioner på ”Tanka bilen”

  1. Åk till Belgrad, där får du hjälp både att tanka och tvätta fönsterrutorna för en femma…
    Fattar inte hur vi ska fixa att vara utan den lyxen en dag… 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *