Städerska 2


Jag hade mina funderingar om jag skulle sitta på ett kontor resten av livet och få gamnacke?! Kom då på den lysande idén att man borde prova på att jobba som städerska ett tag. Lät inte så dumt, svabba lite golv och torka lite här och där, åka vidare till nästa ställe och svabba vidare. Då skulle man ju få nåt att jämföra med.

Malins fotbollslag hade fått som uppgift att städa Kommunalhuset efter ett bröllop så kl 8 imorse åkte vi iväg.

Nu kan jag säga att städerska kommer jag ALDRIG att bli, då sitter jag hellre på kontor och får gamnacke.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Städerska

  • Git

    Eftersom jag startade min ”karriär” på televerket som städerska i städpatrullen kan jag säga ALDRIG MER då håller jag med dig bättre med gamnacke är skurfingrar