Utan vatten

I morse gick jag in på toa, spolade och tyckte det lät lite konstigt. Typ som att allt vatten försvann. Jag var tvungen att tända lampan och kolla men det var vatten i toa. Skruvade på kranen men där var det total torka, kom inte en droppe.

In och väckte Tex och sa: -Vi har inget vatten…..

Lite irriterad över att jag väckt honom säger han att jag ska gå ner och kolla om det är nåt tryck i vattenmätaren som sitter i källaren. Hmm, ungefär som om jag skulle fatta hur det skulle se ut.

Jag drog på kranen i badrummet nere och där kom det vatten så jag skyndade mig att tvätta av mig och gick sen upp och talade om att det fanns vatten nere. Då säger Tex: -Var det nåt tryck i vattnet då? -Inte vet jag, jag skruvade inte på fullt…

Jag ”bredde” tandborsten, tog den i handen och drog till jobbet. Där borstade jag tänderna i rinnande klart vatten.

Tydligen är/var det en vattenläcka nånstans vid Köpis och typ hela Valbo och Haga var utan vatten. Tänk ändå vad ställd man blir utan vatten……

1 reaktion på ”Utan vatten”

  1. Linnea skulle kliva in i duschen och skäller på mig för att det inte är någon fart i vattnet 🙂 man blir ju knappt blöt sa hon :)) men de fixade läckan snabbt för nu är det full tryck här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *