1 dag kvar

5 timmar kvar att jobba, lite innebandyträning, lite idol, lite packa och sova sen bär det iväg.

Datorn följer med till Alanya så alla ni som följer min blogg (vilka det nu är) behöver inte vänta tills jag kommer hem. Jag ska försöka skriva varje dag.

Git och jag tog en runda med stavarna i spåret på kvällningen, sen rensade vi hennes garderob. Det blev mycket skratt kan jag säga 😀 Det var en del á la 90-tal och jag asgarvade!  Nu blev det inte mycket kvar i hennes garderob så vi ska ta en shoppingtur när jag kommer hem igen.

När jag skulle hem och gick över parkeringen låg det en stor fet äcklig katt lite under en bil. Det tog en stund innan jag såg att det var en katt och sen gick jag i en halvcirkel fram till min bil. Jag gillar inte katter, jag kände att den var på väg att attackera mig. Jag tänkte lite snabbt att jag kan dunka på den med stavarna….. det behövdes inte, tack och lov.

2 reaktioner på ”1 dag kvar”

  1. får tvätta som en tok i veckan så jag har något att ha på mig, har nu 1 sopsäck och 6 kassar med kläder som ska till UFF 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *