Yaris

Git behöver en ny bil, hennes är alldeles för dyr att åka i. Min är billig men jag lyssnade inte på pappa när jag skulle köpa den. Pappa tyckte att jag skulle ha en bil med 4 dörrar. Nej men jag tyckte det räckte med 2, jag skulle ju åka mest själv. Idag säger jag bara att en bil SKA ha 4 dörrar. Jag skulle kunna tänka mig en ny…. och en ny behöver inte vara en språnkans, oavsett så är den ju ny för mig.

Vi åkte till Toyota och kollade lite på bilar idag. Git vill ha en Aygo, se så lycklig hon ser ut 🙂

Själv tycker jag den är lite för liten, jag vill ha en Yaris. Vi lånade en Yaris och åkte iväg och shoppade lite sen åkte vi förbi hos ma & pa. Pappa tyckte bilen var helt OK och storleken passar mig bra.

Jag har tittat på ny bil förr men åker fortfarande i min lilla lila, vi får väl se hur det blir den här gången.

5 reaktioner på ”Yaris”

  1. ja jag behöver verkligen en ”ny” bil, och det lutar mer och mer mot aygo:) behöver bara kolla finanserna lite 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *