Ärenden

Idag åkte jag ut på några ärenden i jobbet. Jag hade fått en utbetalningsavi så jag åkte till banken för att lösa in den. Passade bra då jag även fått ett paket med postförskott och behövde lite kontanter.

Väl inne på banken frågar bankmannen vilket konto jag vill sätta in pengarna på
-Jag kan ta kontanter, svarar jag
Då svarar bankmannen
-Du måste sätta in pengarna på ett konto för vi hanterar inte kontanter

🙄 Det var inte precis flera miljoner jag skulle hämta ut…..

Vidare till posten vid Rusta på andra sidan stan. Pust! Kassörskan läste min avi och upplyser mig om att paketet finns att hämta tidigast kl. 16:00. Det var bara att åka tillbaka till jobbet utan paket.

Vid 14-tiden ber jag Ulrica ringa posten och kolla om paketet kommit in och det hade det gjort.
11:15 hade det passerat inläsningscentralen och jag var där 10:45. Typiskt!

Jag åker än en gång till posten vid Rusta på andra sidan stan.

Steppar in och fram till kassörskan som säger att paketet är på villovägar….
-Vad då? Vi har ju ringt och kollat alldeles nyss. Det var inläst 11:15
-Paketet finns inte här, svarar människan mig
-Nu SKOJAR du med mig, säger jag
-Nej, säger hon, jag skojar inte med dig

Paketet var inläst på Konsum Eken 11:15, typ halv 2 var det registrerat som felsorterat. Jag bad kassörskan ringa Konsum Eken och kolla om paketet låg kvar där för då kan jag åka dit och hämta det.

Hon ringer dit och kollar men paketet var upphämtat och låg förmodligen på en bil nånstans och paketet kommer nog fram imorgon. IMORGON!!! Jag behövde paketet idag!!! 

Det värsta var att kassörskan var helt oberörd ❗ Hon struntade totalt i om jag behövde paketet eller inte men det var väl vanlig vardag för henne. Nu ska jag inte dissa henne helt för hon skrev upp mitt nummer så ska hon ringa när paketet kommer in. Vi får väl se om och när hon gör det…..

Jag kanske ska skicka bensinräkningen till posten 😛

3 reaktioner på ”Ärenden”

  1. Ingela Nordström

    Joru Ewa lilla så här är det till o med i Timrå
    Jag undrade bara om den stackars kvinnan sa upp sig efter ditt besök. Ha det så bra o lycka till med posten som inte är nån riktig post

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.