Nyfärgat

Idag har Anton varit till Ida på Drottningssalongen och klippt sitt hår.  Han kom hem med grön hockeyfrilla. Riktig snygg kille!

Git och jag stylade tonåringarna, Malin blev mörk och Linnea ljus men ibland kan man tro att båda är superblonda 😉

3 reaktioner på ”Nyfärgat”

  1. hahahahah det var riktigt kul, men vadå tror att de är superblonda DE ÄR SUPERBLONDA men jäkligt goa ungar ändå

  2. Snygga kids!
    Ni såg ut att ha haft jättekul.
    Himmel vad Malin är lik dig! Framför allt på sista tokkortet
    kram 🙂

  3. Det är SÅ många som säger att Malin är jättlik mig men jag har svårt att se det själv 🙂 Det finns vissa kort på mig i en åldern som jag kan se likheten men jag ser det inte när jag tittar på henne. Hon är lik mig i sättet 😉 Skrämmande! Jag kan ”höra” mig själv i den åldern.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *