Vaccination?

Lite jobbigt med det här om svininfluensan. Jag tycker att tidningarna är expert på att skriva upp allt. Jag har velat lite hit och dit om man nu ska vaccinera sig eller inte.

Första veckan i november kommer skolan att vaccinera alla barn som tackar jag till vaccinet.

Idag har jag varit på Brynäs HC och träffat vår underbara familjeläkare Mattias Lindman. Jag fick ett läkarintyg för Anton så jag får vabba för honom resten av denna vecka. Av någon anledning ville dom inte skriva ut läkarintyg så långt i förväg på sjukhuset. Försäkringskassan är ju ganska petiga med intyg nu 😕

Mattias sa att Anton ska vara hemma dom här dagarna. Han tittade honom i halsen och det såg fint ut trots att han opererat sig.

Jag lovar att det var hur mycket folk som helst på HC. Säkert 10 st före oss i kön till kassan men i väntrummet hann jag bara slå ner arslet på stolen så fick vi komma in 🙂

Jag passade naturligtvis på att fråga Mattias vad han anser och tycker om vaccinationen. Han tyckte det var självklart att man ska ta emot vaccinet. I det stora hela är det inget nytt vaccin utan det är den lilla virusdelen som avviker lite (om jag fattade honom rätt)

Så summa summarum kommer hela vår familj att vaccinera oss.

__________________________________________________________

Trots mitt beslut känner jag mig mycket velig 😕

Hur ska Ni göra? Snälla kommentera!

3 reaktioner på ”Vaccination?”

  1. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad jag velar när det gäller vaccination på mig själv, jag tänker låta barnen vaccinera sig men eftersom jag är så pass gammal så …………….

  2. Jadu, vi är osäkra här hemma också 🙄 🙄 .. Men det lutar åt att barnen gör det men inte vi .. men som sagt .. Inte säker ännu..

  3. Ja, jag tillhör en riskgrupp så jag har fått tid nästa vecka på njuravd. Så det ska jag göra. Törs inget annat.
    Kram mamma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.