Hur är det möjligt

Jag och Git tänkte ta en prommis på eftermiddagen så jag tog min fina bil och åkte dit.

Jag har sedan i onsdags haft så ont under hålfoten. Jag har ett litet rött hårt märke där. Tex bara hatar fötter och han har motvilligt tittat men inte sett nåt. Jag slängde upp foten på Gits köksbord så fick hon operera lite. Jag har förmodligen trampat in nåt och Git fick bort en bit så vi får se om det blir bättre nu.

På med skorna och ut, det gick inget vidare. Det gör asont när jag belastar foten och inte blev det bättre efter att Git varit där och petat. Vi gick en ytterst kort bit och insåg att det bara var att ge upp.

Tillbaka på parkeringen och min bil trycker jag på unlock på min nyckel men det händer ingenting. Trycker igen, rycker i dörren, trycker igen och undrar vad det är för fel. Då säger Git

-Ewa, du står vid fel bil!

Ha, Ha, bredvid min står en exakt likadan bil, inte undra på att det inte gick att öppna. Tur jag inte var ensam, pinsamt! Nu hade jag nån att skratta med 😀

2 reaktioner på ”Hur är det möjligt”

  1. Hahahahaha detta är ju bara sånt som händer på bio, tack Ewa för att jag fick uppleva det i verkliga livet 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.