Artisteer

Som ni säkert ser så har jag ändrat min bloggdesign. Det finns ett superenkelt och bra program som heter Artisteer . Jag har haft demoversionen ganska länge men igår klippte jag till och köpte en licens. Om man inte har en licens läggs texten trial över hela designen och det är  ju inte så snyggt. Funkar på blogger oxå 😉

Helgen har mestadels bestått av innebandy. Igår spelade Malin och Linnea sin första match för säsongen med P-97, dom vann matchen och det gick jättebra. Tjejerna trodde dom skulle skulle göra bort sig totalt och Linneas kommentar efter matchen var riktigt bra

-Malin, vi gjorde F-N inte bort oss 😛

Idag har Anton spelat innebandycup i Forsbacka, 2 vinster och en förlust. Bra jobbat!

Ikväll är det dags för samfällighetens årsmöte och jag kan ge mig sjutton på att jag kommer att bli vald till ordförande. Jag vill inte vara det men om ingen annan ställer upp så känner jag mig tvungen. Jag har däremot sagt ifrån om att vara ordförande på just årsmötet, jag tycker det är lite jobbigt att föra talan inför så många människor.

ORDFRA~1

5 reaktioner på ”Artisteer”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *