Kan inte låta bli

Jag har såklart inte lagt ner bloggen, hur skulle jag kunna göra det? Jag klarar inte att bara ”strunta” i problemet så jag kämpar för att få tillbaka allt som varit. Tyvärr tar det väldigt lång tid.

Jag vet fortfarande inte hur bokstäverna kunde kastas om och byta ut sig själva för nu fungerar det i alla fall. Kanske har med webbhotellet att göra, vad vet jag.

Sverigelotteriet är tydligen det nya spelet som ska ge alla föreningar lite inkomster. Det går väl ut på typ samma sak som postkodlotteriet men det är baserat på personnummer istället för postkod och pengarna går till föreningslivet istället för svältande barn i afrika.

Vill du oxå vara med? Inga problem, vi har barn i 4 olika klubbar så det är bara att hojta 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *