Falun via Hofors

Vid lunch tog Ann och jag bilen och åkte till Falun för att gå på Skatteverkets Information om moms vid utrikeshandel. Vi stannade till i Hofors centrum och trodde vi skulle kunna hitta ett vettigt ställe att äta lunch på men icke. Det fanns däremot en klädaffär som vi sprang in på, Ann hittade en snygg jeanskjol som hon passade på att köpa.

Det blev till att åka ända till Falun innan vi fick mat, det blev ett fik typ Waynes innan vi hastade vidare till Skatteverket. Skatteverket och Tullverket är 2 instanser som jag har lite svårt att förstå mig på, måste allt vara så himla krångligt? Tydligen! Informationen var nyttig och bra, vi fick goda chokladpengar så vi kunde var på alerten och orka lyssna. Smart drag av Skatteverket 🙂

Det är tur att inte jag pendlar för gud vad jobbigt det är att köra i mörker. Jag måste ha riktigt dåligt mörkerseende 😕

0 reaktioner på ”Falun via Hofors”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *