Tvättstuga

Det första vi rustade i vårt radhus var tvättstugan. Det var en hemsk och äcklig källarluktande tvättstuga med tvättlinor i hela taket så man fick ducka när det hängde tvätt på tork. Jag avskydde att gå in i den och ska jag vara riktigt ärlig så var Tex där mer än jag.

När jag ville göra om den var Tex faktiskt med på noterna och när den var klar så fick jag höra att det var ”min” tvättstuga 🙂 Taktiskt av Larsson 😉 Jag gillar den skarpt men behoven har ändrats med åren. Anton har kommit till och barnen växer och med det tar kläderna mer plats.

Jag har önskemål och planer på att ändra om den lite. Jag behöver framförallt mer plats att hänga men även mer bänkyta. Nu står klädbackarna på golvet och då blir det lite bökigt och rörigt. Vi har bytt ut vårt elskåp till ett mindre så det saknas lite färg på väggen oxå.

För att få lite inspiration och tips brukar jag gå in på Styleroom. En superbra sida med mycket bilder och det är bara att söka på t.ex. badrum och vips så får man upp massor av bilder från privatpersoner.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *