Vilken överraskning

Idag när jag kom hem från jobbet låg ett vadderat julkuvert från posten på köksbordet.

Kuvertet var adresserat till både mig och Tecka och det var oöppnat 😮 Jag visste inte hur fort jag skulle få upp det och Tex hade låtit det vara i flera timmar 😮

Det var 3 st skivor och ett julkort från Familjen Bonnevier/Dahlin (Ewa B) som vi träffade i Tunisien i somras. Det var verkligen jättekul 🙂 och överraskande.

Det var bilder och musik på skivorna, vi lyssnade på låtarna och tittade på bilderna och jag drömde iväg till varmare breddgrader och glömde snön och kylan ute för en stund. Anton tyckte det var jättekul och ni som varit på charter med barn vet vilka låtar jag pratar om. Dom kör nog samma minidisco låtar i alla länder.

När de som vunnit dagens aktiviteter går upp på scenen spelar dom Antons favvo. Han väntade i  20 låtar 😛

We are the champions

3 reaktioner på ”Vilken överraskning”

  1. Ja, visst är det jättekul när det kommer post som inte är väntad. Men tyvärr händer det inte så ofta.
    Kram mamma

  2. Kul att få annat än räkningar i brevlådan. Minidiscolåtarna känner man ju igen. Du och jag har ju suttit och sjungit dom några kvällar. Hi hi. Fast din favoritlåt är ju egentligen. Vet du vad det bästa är….leksaker från BR.:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *