Julafton

Så vaknade vi på julaftons morgon…… Anton hade redan varit ner och ruskat om alla julklappar och klurat på vad som låg i paketen.

Av någon anledning hade vi inte köpt någon pepparlax 😕 Jag velade länge och väl men kastade mig i bilen och drog till Köpis. Jag fattar inte varför man håller öppet på julafton men det är väl för såna som jag och jag kan säga att det var inte bara jag som var där 😮 Det fanns ingen på Coop så jag åkte vidare till Tempo som inte heller hade nån. Jag åkte hem och försökte komma överens med tanken på att inte han nån pepparlax men Nej, jag kastade mig i bilen igen och åkte till Konsum Haga, besvikelsen var stor när jag insåg att jag fick åka till Maxi men där förstår Ni, där fanns ett helt berg med pepparlax 🙂

Alex jobbade idag men Marcus var hemma & mamma och pappa kom till oss. Vi åt god mat och sen kom tomten!

Anton var mer än nöjd och jag oxå 🙂 Jag trodde jag skulle få ett par fårskinnstofflor av Tecka men jag fick en kamera, en RIKTIG kamera, en Canon EOS 450D 😛 Inte för att jag förstår mig på alla finesser än men gud så glad jag är. Jag fick många andra fina julklappar oxå, tänk att det är så roligt att få paket.

Det blev till att knäppa kort på både den ena och det andra….

Kvällen var inte slut där men fortsättning följer imorgon, nu ska jag hoppa i säng och lyssna på Camilla Läckberg med mina nya ipodlurar som jag fick av mamma och pappa.

Nighti, Nighti

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *