Fokusera

Jag tycker det är helt OK att klockan ringer när jag är ledig för då vet jag att jag kan ligga kvar om jag inte har nån lust att kliva upp. Kl 9 sjöng Erik Grönwall Higher för mig och jag steppade ur sängen.

Git tyckte vi skulle ta en tur på rean. Hmm! Inte riktigt min grej men hon kom och hämtade mig och vi åkte på köpis. Jag köpte faktiskt ett par jeanstights på Cubus men tror ni det var rea på dom? Nej, naturligvis inte. Vi sprang in och ut i affärerna men jag konstaterade att jag inte skulle köpa nåt när jag såg köerna. Jag står inte i kö i en halvtimme för att tjäna en 50-lapp på nåt som jag kanske aldrig skulle ha köpt om det inte vore rea.

Väl hemma åkte kameran fram och jag kom verkligen inte överens med fokuseringen på objektivet. Den lallade fram och tillbaka och hittade inte rätt fokus. Kände mig lätt irriterad över det och blev lite fundersam om jag gjorde nåt fel.

Malin och jag åkte till MediaMarkt och pratade med Pelle på kameraavdelningen. Pelle testade kameran på alla sätt och vis och det fungerade inte för honom heller. Skönt att veta att det var fel på objektivet och inte på mig 😉 För att få ett nytt måste jag ha kartongen och den låg kvar hemma. Ut i den hysteriska trafiken och moddiga vägar……. tillbaka till MediaMarkt och ut med ett nytt objektiv 🙂 Funkar kanon!

Tex syster Carina och hennes familj kom och åt mat hos oss på eftermiddagen. Vi tittade på hockey Brynäs-Frölunda, passande med tanke på att dom bor i Göteborg. Brynäs vann!!!

0 reaktioner på ”Fokusera”

  1. Ja du, jag var jätteinspirerad hemma men när jag kom till köpis rann allt bara av, fy f-n va folk, nä vi återupptar våra måndagar vi Ewa 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *