Urk

Innan vi åkte från Falun igår klagade Malin på att hon mådde illa. Hon gnäller över det mesta, mest jämt. Hon har ont både här och där så vår kommentar blir mest -Sluta gnäll!

Vi kom ända hem till Valbo när hon plötsligt säger -Jag spyr! och det gjorde hon… i bilen!!! Tvärnit och upp med dörren så fick hon spy lite till. Kommentaren efteråt var -Jag sa ju att jag mådde illa!

Ja visst gjorde hon det men när ska man veta när hon menar allvar och inte 😮

Hon mår jättebra idag och det är för väl. Jag har MYCKET svårt för kräk, har alltid haft det. Jag blir illamående bara jag hör nån ulka men tack och lov går det lite bättre när det är mina egna barn som gör det.

Jag har jobbat några timmar idag. Tex, Anton, Chrille och Wilmer har åkt friåk på Sportis.

På kvällen när Brynäs spelade match var det fullsatt på Myråsens läktare. Jag, Tex, Chrille, Milla, Soppis, Mattias, Erik, Anton, Wilmer, Malin och Alfons såg Brynäs spöa Linköping.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.