Snö – Snö – Snö

Herregud vad mycket snö det kommit! Jag föredrar mycket snö framför mörker och blötta.

Git och jag åkte till Köpis en sväng. Våra planer var att ta en prommis efter shoppingen men vi fastnade i hennes kök med en macka och en kopp kaffe. Shoppingen bestod endast av tandborstar idag.

Chrille, Milla och barnen kom till oss på eftermiddagen. Vi tittade på hockey, eller karlarna tittade på hockey och Milla och jag gick på en prommis. Det blev en pulsande prommis, gångbanorna är inte direkt plogade.

Vi åt pizza och spelade hjärter. Gud vilken dålig förlorare jag är!!! Efter första minusomgången tänkte jag sluta spela men för att spela hjärter måste man vara 4 så jag fortsatte men förlorade i alla fall stort innan det var klart.

Ett helt gäng kurade i Mallas säng.

Nu är klockan snart 12 och ingen har lagt sig…… men nu är det dags.

Imorgon blir det en tur till pulkabacken, undrar om jag ska ställa klockan 😛

0 reaktioner på ”Snö – Snö – Snö”

  1. Ja du är verkligen en dålig förlorare. Och jag är en snabb spelare. Ha ha. Ser fram emot en dag i backen imorgon med mycket skratt och en massa snö i ansiktet. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *