Tröttsamt

Ibland har jag skitdagar, alltså dagar när jag tycker allt är pest, jag har ont i skallen, känns som om inget är kul och det känns som om man inte gör nånting fast man egentligen gör det.

Idag är en sån dag…..

Jackan jag köpte är för STOR. Hur kan man köpa en för stor jacka? Jag provade den på affären och tyckte den skulle bli bra om jag hade en fleece under men NEJ, den är för STOR. Så himla typiskt mig!!!! På nåt sätt försökte jag intala mig att den blir bra ändå men nej det är bara att inse. Den går tillbaka, finns säkert ingen mindre storlek… som Milla sa, den var ju liksom jag, jackan alltså.

Imorgon är en annan dag 😛

Nighty, Nighty!

Tack för massagen Git!

0 reaktioner på ”Tröttsamt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *