Var tog helgen vägen?

Igår sov jag länge, skönt!

Vi åt på Max innan vi  åkte upp på Läkerol Arena. Malin och Frida gick med mig i logen, Tex och Anton satt på familjeläktaren. Vilken skitmatch!

Efter matchen följde jag med Nicke och några kunder till Harrys. Trots att vi väntade närmare 1 1/2 timme på maten, vilket jag tycker är skitdåligt, så smakade maten fantastiskt gott.

Så var lördagen över…..

Idag har Anton var hos Ville hela dagen, Tex har spelat biljard, Malin har sprungit på köpis med Frida och jag har varit hos Git. Vi tog en prommis till Köpis och handlade lite mat. Git har köpt en ny router och naturligtvis strular den. Jag förstår inte att alla försäljare promt ska pracka på alla människor ett D-link och påstå att det bara är att koppla in det  sen ska det fungera. Det gör aldrig det, strular alltid. Jag har inte löst problemet så jag måste googla lite om det. Envis som jag är kan jag inte släppa det förrän problemet är löst 😛

Solen gick ner fort när vi traskade mot Köpis.

När jag hämtade Anton hos Ville frågade han -Är Malin hemma? -Ja, jag ska skjutsa henne på träning om en halvtimme. -Fick du lite körigt idag morsan? Ha, Ha, Ni ska bara höra sättet han säger det på *fniss*

Nu är det en annan del av Köping.

0 reaktioner på ”Var tog helgen vägen?”

  1. Hej,

    Fick ett tips om att det var problem med en av våra produkter. Kan vi hjälpa till med att lösa problemet?
    Kontakta i sådana fall på mailen som jag hoppas att ni ser.

    Mvh,
    D-Link

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.