Bokat

Lessnade på den eviga kylan och vintern så jag la in en bokning. Tänk er en varm solig strand 8)

strand

Skulle vara helt fantastisk skönt men nej, det var inte en resebokning. Förhoppningsvis ska jag lära mig att knäppa en sån här vacker bild. När Tecka läste tidningen såg han en annons från Studiefrämjandet, in på deras hemsida och vips så hade jag bokat in mig på en kurs i digitalfoto, häng med du oxå Bernike 🙂

Idag var det hockey i logen, Brynäs mötte Södertälje och vann med 4-2. Jag hade egentligen tänkt att jag göra ett ryck i tvättstugan men ibland blir det inte som man planerat. Tvätten finns med största sannolikhet kvar imorgon oxå 😛

Den här veckan har gått så där superfort igen. Jag har kommit på att tisdag är värsta dagen i veckan. Måndag är liksom OK men tisdag nej, onsdag – ja då är det bara en dag kvar för fredagen räknas liksom inte. Hur jag än vrider och vänder på alla veckans dagar så tycker jag det är pest att börja så tidigt på morgonen. 75% vore väl nice, 8-15 men vem vill förlora 25% av lönen? Inte jag i alla fall så jag får vackert höra Erik Grönvall sjunga Higher typ 20 ggr innan jag masar mig ur sängen varje morgon.

1 reaktion på ”Bokat”

  1. Du ska se hur veckorna rasar förbi när du har hunnit fylla 40, men jag håller med om tisdagarna (och även onsdagarana för mig eftersom jag jobbar på fredagar med hehehehe) helt onödig dag, vad hände med bilderna som du tog när vi har ut och prommade 😮

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *