Heldag

Tex åkte med Anton på hockeyträning imorse, träningen gick bra men han kom hem som en riktig surkart och sa bestämt att han INTE skulle med till pulkabacken. Malin hade nog oxå käkat citron 😕

Vi åkte i alla fall iväg med Fam Thysell/Sahlberg till gropen och åkte madrass och shit vad fort det gick nu när snön är riktigt packad. Det var en riktigt behaglig temperatur idag, inte så man frös ihjäl.

Vi forsatte hemma hos oss med tacos, barnen fick äta först.

Vi vuxna fick äta i lugn och ro innan det var dax att skjutsa alla ungdomar på party hos Lollo.

Vi såg naturligtvis Brynäs vinna mot Rögle, eller karlarna gjorde det. Milla, jag och Wilmer låg uppe  i sängen och tittade på Robinson. Veckans favvoprogram, tyvärr åkte fel person ut men han är ju kvar ändå. Jag känner mig lite störd på Anders så han kan åka nästa vecka…..

Vi spelade en hjärter oxå och det gick lite bättre än sist men jag fick inte vinna idag heller. Sånt är livet!

Nu ska jag ställa klockan på ringning så jag kommer upp till Antons match imorgon bitti.

Jag säger bara HIGHER HIGHER

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *